WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

kenapa ?
Friday, 19 April 2013 | 19:02 | 0 Comment[s]


mohd hizami bin nadzari :') awak tahu yang saya sayang kan awak sangat . hmm . kenapa kita macam ni ? macam mana saya nak harungi ? dengan rumah awak yang dekat saya ingat kita takkan macam ni . hizami :) for 4 month saya bertahan , walau macam mana pun sakit hati saya . cuma sekejap rajuk saya , sebab ape sebab saya sayang awak . takde ke walau sedikit pun untuk memaafkan saya . tapi ape yang saya buat ? awak taktahu bila saya baca awak kirim salam bagai minta num phone . kenapa macam tuu kenapa ? awak takpikir pasal kita tentang kita . hmm . saya taknak nangis sebab orang cakap saya nangis orang yang takmenghargai saya . awak tak menghargai saya . awak takpikir perasaan saya macam mana sakitnyaa hati . betapa susah nyaa saya nak terima . betapa pedih nyaa bila saya bangun takde text dari awak . betapa sedihnya bila saya ingat pasal kita . betapa sayunya saya bila tengok rumah awak itu belum tengok awak . hmm :'( awak dah buat kata putus untuk ini . takpe lahh saya akan move on untuk ini . saya akan cuba even macam mana pun terluka hati saya :'( tapi kenapa takcakap taknak macam tuu . saya boleh buat tapi saya takboleh kita macam nii . sangat-2 takboleh zami . ineedyou :'( kenapa awak langsung taksedih ? kenapa awak langsung takrasa bersalah ? kenapa awak langsung takrasa ape yang saya rasa ? kenapa zami kenapa ? saya terseksa awak tahu terseksa . hmm . saya harap awak bahagia :'( jaga diri awak . byee :'(



OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved