WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

hi :'(
Saturday, 20 April 2013 | 04:40 | 0 Comment[s]
hii :) new face my blog . lagu best kan ? hmm :'( i want to tell something . sekarang memang takde mood . kurang gelak . hati aku tengah sedih :'( korang! aku perlukan kekuatan balik . korang tahu ? aku sayang dia . tapi jadi macam ni . aku taksalah kan dia kalau hati dia tertutup . but i hope one text from him "saya masih perlukan awak" tapi tuu semua harapan . dia dah cakap jangan mengharap . tadi IM dia cakap dia dah ade awekk . sungguh cepat dapat pengganti aku . why ? ambil lah masa 2 3 bulan . tapi 2 hari ? hmm . hati aku terus berkecai . memang dia tak bagi mengharap sebab dia ade girl dahh :'( saya harap awak bahagia . 

to my love : ( saya cuba lupakan awak . bukan saya takcuba tapi takdapat . saya dapat meluah dekat sini . saya rindu awak . saya rindu awak sangat-2 . saya sayangkan awak hizami . awak ? saya perlukan awak :'( awak ? saya tetap akan cuba. tetap akan cuba . tapi saya nak awak :') kenapa awak tak text saya ? kenapa takbagi saya ruang ? saya menangis setiap hari . sakit dah mata ni . bila ingat . saya rindu kita g makan / saya rindu saya bagi awak kek :') saya rindu awak bagi kata cinta awak . awak saya rindu . satu jee saya nak awak tahu SAYA SAYANG KAN AWAK MOHD HIZAMI :')


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved