WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

hizami .
Tuesday, 26 February 2013 | 21:07 | 0 Comment[s]

dua kali saya dianggap penipu . tapi tuu semua tak terdetik . saya sayang kan awak . saya takcakap benda betul . k saya salah tapi sebab semua ni saya nak jaga hati awak . jaga semuanyaa . smua di salah tafsir . okk , semua salah saya sebab tak terus terang . saya sayang kan awak even kita baru 2bulan 9 hari tapi saya dah tahu semuanya . awak! kalau lahh awak ambik keputusan untuk akhirkan semuanyaa . saya takmampu lupakan awak . saya takmampu nak buang awak dalam waktu sekejap . saya takmampu nak lalui tanpa text awak sebelum g ikm . text awak time rehat . text awak time rindu saya . text awak dah balik ikm . semua tuu . masa awak kat ikm . semua saya tahu ., rehat pukul berapa . balik ke rumah pukul berapa . saya dah hafal . macam mana kalau dah tiba time tuu tade text dari awak . macam mana ? macam mana saya nak lalui . berapa lama waktu saya nak ambil untuk lalui tuu semua . saya taknak kehilangan awak ,. saya masih perlukan awak . saya masih ingin kan awak . saya dah sayang awak . nampak terhegeh ke ape ke ? entah lahh . saya minta maaf semua atas kesilapan saya . saya minta maaf kalau saya tipu awak . tapi please jangan buat keputusan untuk tinggal kan saya . buat keputusan untuk lupa kan saya . saya masih ingin awak . kali ni saya janji ! saya takkan ulangi tuu semua. saya JANJI! dekat manjung awak lah kawan saya . awak lah tempat hilangkan bosan saya dekat rumah. jalan g makan  semua dengan awak . dekat sana saya takde kawan ;') semua nya dengan awak . kalau awak dah tinggalkan saya . dengan sape saya nak kawan ? dengan sape saya nak bagi kek saya buat . airmata saya ni cepat betul meleleh . tulis benda ni sambil ingat awak . hmm . nak dekat sebulan takjumpa awak . saya rindu awak sangat zami . sangat-2 . baru dua bulan tapi entah saya kenal awak sangat . haha  . bila ingat balik dulu ade text dengan awak kan . tapi awak text pun endah tak endah . sebab masa tuu awak ade gf . bila saya balik sini . awak datang time kenduri abang aqi . intan cakap awak nak num saya tapi taknak mengaku . api time tuu saya takberapa nak nampak awak . tapi saya perasan jugaa . awak jambu lahh . comel . handsome . hahaha . bintang awak ade dekat saya . saya manjang lupa nak bawa balik . hmm . saya rindu kan awak . saya sayang kan awak ! mohd hizami bin nadzari :)



OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved