WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

happy eid mubarak !
Sunday, 19 August 2012 | 04:26 | 0 Comment[s]

SELAMAT HARI RAYA ! haha . raya tahun ni tak meriah mana pungg . sedih kan ? ayah ahh . adehh ! takrasa raya pun langsung takraya . pagi raya call abang , first taknak cakap tapi dia nak sangat cakap dengan aku . lastlast meleleh airmata aku . habis makeup den ! hahaa . malam raya pula aku call orang kampung . call tokwan semua lah then call de. de balik selangor . diorang cakap diorang pergi kubur arwah opah . macam mana lah atok tuu kan ? hidup 50 lebih dah bersama . hmm ! then aku call farid , dia dalam train . aku ingat aku akan happy malam raya tapi semuanya buat aku down . kenapa dia cakap dia bahagia ? sebab aku selalu try nak ambil tahu pasal dia . dia ? hmm ! korang tahu aku sayang kan dia sangat . then dia ade cakap sedangkan orang yang dah kahwin boleh cerai apatah lagi kitaorang . dia boleh cakap macam tuu . dia takpikir ke perasaan aku ? yes ! kita baru couple . mungkin memang perangai dia kott . yela , betul juga cakap dia . kita bolehh jee bilabila masa break kan ? bila bila jee . aku taktahu kalau satu hari kita kena break ! kau mesti happy kan farid ? tade orang maki kau . tade orang nak kacau kau . tade orang nak marahmarah kau . tade orang nak buat kau rimas . hmm ! aku bosan kau tahu ? aku nak text dengan sape ? aku nak text orang lain kau marah . aku turut cakap kau tapi kau langsung lahh . kau ramai kawan kat sana . aku ? duduk rumah jee . kawan aku fatin jee . aku mane ade keluar macam kau . lepaklepak bagai . tapi betul lahh malam raya aku betul down . :'( kau keluar kan perkataan tuu langsung takpikir perasaan aku . perasaan aku yang sayang dekat kau . perasaan aku yang taknak kita break bagai . :'/ semua aku taknak . kenapa susah nak paham aku farid ? kenapa susah sangat ? :') hmm ! rumah fatin pun aku takdatang raya . aku duduk rumah tengok tv joo ! lagi best . :)


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved