WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

SULAIMAN !
Sunday, 15 July 2012 | 22:16 | 0 Comment[s]

ape motif aku letak gambar lelaki ni ? HAHA . ini aku punya kawan . even kami kenal dari facebook dan dulu kami selalu gile skype tapi sejak kebelakangan ni dah tade :'( dia sibuk kan ? HAHA . okokok ! motif sebenar adalah hari ni birthday dia . selang satu hari dari birthday aku . tuu aku cakap nanti aku balik sana aku nak sambut dengan dia . kalau aku balik sana aku ajak jumpa ade jee alasan dia . malu lah tuu nak jumpa aku ! ahaha . HAPPY BORNDAY SULAIMAN DARAMI ! semoga kau panjang umur dan bahagia selalu . aku kenal dia tahun lepas kot . yee kot . hahah ! kedekut nii dia mana pernah nak call aku ke text aku . ape-2 mesti dekat skype sebab dia kata jimat sikit . kuangsam kan ? now , dia tengah belajar dekat poli . biasa lah tuu 6A . hahah . pandai kan ? tidak dia masuk form 6 dekat smk dekat manjung tuu ., aku ingat nak masuk sana juga tapi dia pindah dah . masuk tempat lain lah aku :D aku selalu cerita masalah aku mahupungg cerita gembira aku :D pendengar setia woo :D aku orang ke 4 wish dia katanya lah . masa harijadi aku . lambat dia wish ! ngok kan ? btw ! aku sayang dia sebagai kawan aku :D


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved