WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

kliklik :D
Friday, 6 July 2012 | 03:17 | 0 Comment[s]

now , aku taktahu kenapa hati aku sakit , sakit , sakit . kalau macam nii layanan dia kan ? sama jee nama aku tade Boyfriend . nak tegur aku kat facebook susah kan ? itu jee boleh buat kau dengan aku berhubung tapi tegur aku aku pun tak . nak call kau phone pun takpakai . sama jee cerita macam aku ni single . orang lain yang text aku , ambik tahu pasal aku . sape taksayang sape ? kau yang taksayang aku sekarang nii . aku penat , aku taksanggup nak terima semua nii , sampai bile aku kena sabar ? aku jee yang kena sabar ? aku jee yang nak pertahankan semuanya . tapi dia ? aku yang tanggung sakit semua . kalau dia depan aku nii . dah lama ohh aku sepak-2 muka dia nak puaskan hati aku ni . aku takmampu nak tahan semua nii lama-2 alang , kalau betul awak sayang saya , awak tak buat saya macam ni kan ? awak akan try untuk jaga saya . awak pun try untuk jaga hati saya . saya takmampu nak sakitkan hati awak . saya takmampu buat semua tuu . sebelum tidur saya nangis pikir semua nii . hati saya sakit . saya taknak awak tinggalkan saya tapi saya taknak awak buat saya macam ni . awak ! betul ke awak sayang saya ? kalau betul awak sayang saya , saya takrasa semua tuu . mula-2 jee tapi semua dah hilang . hilang macam tuu jee . awak dah lain . awak dah takmacam dulu , awak dah taklayan saya macam dulu . sekarang saya takdapat call awak , awak senang jee cakap awak tak gune phone kan ? awak takpikir saya . awak tak isi topup pun tape , asal kan saya boleh call awak . tapi semua tuu pun takboleh . awak ! sumpah saya hanya ade awak . kalau saya berjiwang macam nii awak marah tapi ni semua isi hati saya . ape saya rasa awak , awak tak memahami saya , padahal lagi berapa hari kita nak cecah sbulan . dan macam nii jadi nye kan ? hmm , minggu depan birthday saya . entah awak ingat ke tak kan ? sebab sekarang pun awak dah lupakan ? hmm , tape lah awak , selagi saya boleh sabar nak hadapi semua nii . saya sabar sebb saya sayang awak . saya taknak kita pisah di sebab kan benda remeh temeh :) kalau awak takingat saya tapi yang penting awak kena ingat JANGAN PERNAH TINGGAL SAYA , SELAGI SAYA SAYANG AWAK . saya takpernah lupa nak ingat kan awak kan ? awak , jangan pernah tinggal saya :) tapi kalau awak dah hilang rasa sayang , saya takpaksa semua tuu . awak boleh tinggalkan saya untuk kebahagian awak . saya akan sayang awak :') sampai awak dah ade orang lain . and now , awak bukan milik saya dah . taksampai 11.06 awak . saya taksanggup kena cakap macam tuu . saya hanya ade awak . saya hanya sayang awak . :) tapi ape boleh buat kan ? tade jodoh . saya nak tengok awak bahagia . saya nak tengok awak gembira dan kalau awak dekat saya nak tengok awak senyum lepas ni . HAHA . kita hanya sampai sini pun dah cukup . sebb saya pernah jadi milik awak farid :) its okay ! saya malas dah nak nangis semua ni . saya malas nak pikir semua ni . awak suruh saya pergi terus dari hidup awak . saya mampu ke farid ? saya mampu ke ? saya try awak :) jangan risau . iloveyou . jaga diri awak . :) kalau awak baca nii . saya nak awak tahu saya sentiasa sayang awak , awak takpernah hilang dalam pikiran saya . tiap masa saya ingat awak . :'(



OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved