WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

iloveyou
Saturday, 7 July 2012 | 20:09 | 0 Comment[s]

tingtong ! HAHA . aku dah single ! totally single :) aku malas nak pikir pasal couple sekarang cukup kawan kan ? aku nak kawan dengan alang sebab aku takkan pernah hilang dia :* aku sayang dia . aku nii kena penjara dengan spm korang tahu ? belajar tade lagi . haih ! aku lemah wehh kalau pegang pen buka buku semua . boleh kena sawan . AHAHA . time penggal 1 aku takambik sebab balik kampung . aku try nak jadi rajin belajar . oh my ! takdapat . tapi dalam kelas aku belajar . nak tuition tapi taktahu kat mana . dah duduk dalam kem ni . nak keluar susah . memang ahh kan ? memang sungguh dlam penjara aku nii . ape yang harus patik lakukan untuk masa depan patik ? please suggest ! tolong lah manusia cantik macam aku ni . taknak tolong takboleh buat ape lah . takkan taknak tengok aku berjaya ? HAHA . mak dengan ayah asyik bebel kan aku jee  . ponat den kamu tahu ? malas nak dengar sape sanggup kena bebel woo ? ce angkat tangan sikit kalau korang sanggup . haih ! aku malas betul macam ni . kerja nak bagus-2 tapi taknak usaha . aku taksabar nak SPM sebab aku nk balik semenanjung . nanti habis spm jee aku nak blah terus . hmm . sabtu depan birthday aku korang tahu ? diorang tyra ajak jalan . entah dapat ke tak . harap ahh dapat sebb ahad tuu aku nak sambut dengan kawan-2 kelas aku . hmm , acano ehh ? nanti aku bincang lah dengan mak . harap dua-2 aku dapat dan duit pun aku dapat .HAHA . ayah ahh susah . tapi hari tuu dia dah beli aku hadiah . dia beli baju . takpernah-2 . HAHA . bukan takpernah . entah lah ! aku sendiri taktahu . tapi kita hargai lah pemberian si bapa ituu :) iloveyouayah . sekarang ni kitaorang banyak bercanda di pasiran pantai . HAHA . walaupun suka menyakitkan hati aku . :D suka cari salah aku . nii pun aku taksidai baju lagi . membebel ahh nanti tuu . bukan salah aku . adik aku pergi tambah masa . sape suruh ? lama ahh jadinya . hmm , aku rindu abang ahh ! rindu sangat . macam mana lah dia dekat sana kan ? makan sdap ke macam kita orang makan . sedih kadang-2 aku ingat dia tapi ape boleh buat kan ? nanti raya dia raya kampung takraya dengan kitaorang . kami raya , buka puasa 5 orang . haih ! takpernah-2 cacat ohh . kali nii cacat . :'( dah lah aku penat nak taip lah . baiyy ! :*


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved