WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

birthday girl !
Saturday, 14 July 2012 | 02:26 | 0 Comment[s]

nii asmar buat kot , entah lahh . :) tapi dia post kat facebook . okk ! today my birthday :) hmm , tapi kali ni takgembira macam tahun-2 lepas . dua orang kawan baik aku takwish birthday aku pun . :'( aku ajak sambut diorang taknak . korang tahu tak macam mana perasaan aku time tuu ? sedih sangat . asal diorang buat aku macam tuu ? ini ke balasan atas kebaikan aku untuk diorang :'( hmm ! alang ade wish . wahwah ! dia sayang aku gile gula katanya .  :) i sayang you juga . sayang sangat . thankyou wish sayang walaupun lambat setengah jam . itupungg kakak dia kejut . kalau tak , entah wish tak wish tuu . hahah . btw , thankyou ! then pagi tadi jam 2pagi . aizul tipu aku . sumpah ! aku paling benci kena tipu . paling aku benci . sampai menangis aku . dia cakap farid ade dengan dia . bila aku dah buat supersaver dia cakap tade . aku nangis sial ! aku rasa kena bodoh oleh orang macam kau . aku pun call kawan aku , aku kacau dia tidur . :/ sumpah ! aku benci kau gile babi sial ! cakap aku jangan marah konon . cube orang buat kau macam tuu . ape kau rasa ? oren ? oren ke ? memang ahh kau . saja nak cabar aku kan ? kalau ikut hati aku nak jee block kau . tadi jalan dengan fatin . tengok 8jam . ade nama alang ! ohhmy ! rindu aku dekat dia masa tuu :) okk lah . aku sayang alang sangat-2 :D


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved