WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

saya tunggu :)
Wednesday, 7 March 2012 | 01:35 | 0 Comment[s]

aku tunggu kau , aku tunggu tapi aku taktahu sampai bila . aku rasa kau lelaki pertama buat aku rasa mcm nii , why ? kau layan aku baik tapi aku tahu kau anggap aku kawan . tapi aku anggap kau lain . sumpah lain ! aku taknak luah kat kau , kawan-2 aku suruh bagitahu takut kau nanti jadi milik orang lain . mcm mane kalau betul terjadi wehh ? entah lah ! taktahu aku sanggup ke idok . haha
aku try anggap kau kawan dan aku tahu kau taknak aku anggap kau lain-2 kan ? yeah ! aku try buang tapi aku sayang kau . Fuhh ! aku nak jumpa kau nanti . kalau pun aku bagitahu kau mesti kau takdapat terima kan ? nanti kalau aku bagitahu kau mesti lain-2 , aku taknak kehilangan semata-2 aku bagitahu kan ? tapi tak elok juga kalau aku yang cakap kan ? aku perempuan ! dan cara terbaik aku pendam semua tuu . lantak lah wehh ! kalau kau ade couple pun kan ? aku kena terima kan ? janji kau happy . hermm ! tapi kenapa ehh ?
kau lain kau sangat lain , aku rasa lain wehh bila dengan kau . bila text , cakap dengan kau . 
kenapa mcm tuu ? bila aku ingat kau . hati aku berdebar . gatal nye aku ! :D
lagipun kau pun tade ape-2 kan dengan aku ? susah juga nak layan aku . tapi bila dah layan . kau jadi Gila ! gila sangat :D 


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved