WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

kosong :D
Friday, 30 March 2012 | 02:31 | 0 Comment[s]

pernah dengar lagu kosong ? najwa latif . pernah kan ? hahaha . nak tahu ? ade satu kawan dalam kelas kan ? taksuka kami lima orang . apesal ? awak jealous dengan kami kee sayang ? mcm ojeng cakap lah , sekurang-2nya kami tak kena benci oleh satu kelas . ohh yeah ! orang satu kelas semua ok dengan kami mungkin segelintir lah kan ? happening punya kawankawan kelas . angin lah checkmate lah . mcm-2 lah diorang nii . nanti rindu lah aku dengan korang semua . awakawak , kami tukang gelak jee awak , awak dah taksuka kami tapi bila kami perli kenapa muka awak lain ? kenapa sayang ? awak tegur kami , kami tegur jee tapi jangan lah cakap belakang awak . taksuka lah . benci kami lagituu . kami tade salah . takpayah lah awak nak banding result exam dengan kami sebb kami taknak tahu pun awak dapat berapa . dari tahun lepas awak . awak dapat berapa pun kami semua takkisah dan takambik tahu :) awak banding dengan kawan-2 awak yang lain lah . kami taknak tawtaw :DD kami taklah PANDAI macam awak . betul ! kita takboleh takbur awak . berdosa nanti mcm-2 boleh jadi dekat kita . saya doakan kejayaan awak , tapi awak nii kuat taw . wahwah ! orang ejek awak banyak kot tapi awak diam . goodgood . tapi kalau saya kan ? saya malu lah kalau orang dah ejek tiaptiap hari . saya try ubah tapi awak mcm suka kan ? kenapa awak ? tapelah hidup awak kan ? bukan hidup saya . saya tak kisah . janji awak bahagia . sekurang-2 nya awak kena berubah . itu bukan mcm yang asal awak . takpayah hipokrit awak . depan cikgu lain , haih ! awak nak ambik nama ape awak ? dah cukup dah tuu , awak ambik tempat penolong kan ? penolong sendiri takbuat kerja . haduii ! awakawak ! cuba pikir perasaan orang , taksuka taksuka :D awak tahu ? dalam kelas tuu banyak taksuka awak . kesian awak . tape awak ade kawan dengan minah taksedar diri kan ? semenanjing yee ? kalau saya nampak kau wahwah . aku rejam kau . ingat tuu ! :D firasat saya kan ? mcm awak jealous dengan kami sebb ape ? sebb kami happy jee kan ? well ! you know we . kalau nak ikut boleh jee kmi takpernah kisah pun tapi jaga lah gaya awak . kami bukan jenis yang hipokrit . mcm tuu lah gaya kami , nak buat mcm mana kan ? haha . tape lah awak . ingat ! jangan benci kami tanpa sebb yang tepat yee :) 

taksabar nak jalan . baiy !


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved