WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

happy :')
Tuesday, 20 March 2012 | 03:53 | 0 Comment[s]

saya happy , saya terharu :D ouchh ! danial asyraf . buat masa sekarang . saya happy dengan awak :) saya sayang awak . saya harap awak takmcm lain , harap sangat . dapat mcj pun sekejap :( petang then tengah malam . sedihnye saya . aww ! tapi awak layan saya . saya suka sangat . awakawak :) hope kita lama . iloveyou . ingat ! you curang i kungfu you . hahaha . awak taktahu kungfu saya mcm mane :D sengsara awak nanti . awak jaga diri . yess ! perempuan ramai cantik but saya paling cantik . janganpandai-2 cari lain ok ? itu namanya awak nak rasa kungfu saya :) try lah . pengsan tuu awak . awak ! saya akan setia dkat awak . tak cari lain aih ! ala ! saya kena belajar cakap penang . laki saya pekat penang . ouch ! haha . :D nanti belajar dengan tokwan . ape susah ? duduk sana . maklang cakap duduk seminggu dah boleh cakap punya :) ouchh ! kembali kepada cerita sebenar . danial asyraf saya terlalu percaya kan awak , saya sayang kan awak . saya cinta kan awak :) harap awak mcm tuu ❤ . setia dengan saya ok ? jangan pernah tinggalkan saya . :Dsaya hanya nak awak , dan awak :) saya nak sangat kita kekal lama :) awak paham saya dan saya paham awak . awak jujur dengan saya , saya jujur dengan awak :) awak ikhlas dengan saya , saya ikhlas dengan awak . that's all :) kita pasti kekal lama , ok awak :) iloveyou . baiy




OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved