WelcomeBaby!
DashboardFollow
CachaAzman
Sing A Song

haih !
Monday, 27 February 2012 | 03:36 | 0 Comment[s]

haiyoo ! kencang lah kau girl :D mnyampah i . nak teriak-2 dekat aku ? meluat aku dengar suara kau tuu :DD
asal lah kau takpuas hati dengan aku , takpaham aihh ! takpayah pergi sekolah lah kau . 
susuk rumah belajar masak . HAHA . hari tuu aku hang dngan athirah . masuk kbox . 
then member dia nyanyi lagu ILHAM . lagu ST12 , tetibe air mata aku mengalir . 
aku rindu dekat dia , aku sayang dekat dia kott .entah lah !
yang aku tahu aku rindu dia sangat-2 :(
tapi memang enjoy jalan hari tuu . jumpa adik ipar angkat ! HAHA . c puput . :DD
mijan lah nii , :DD
heyy , nak tahu ? aku rindu bestie aku . dulu dia selalu tolong but now aku taktahu kenapa aku dengan dia . 
kenapa aku takboleh terima semua tuu .
yes ! betul cakap alin . musuh aku taksemesti musuh dia . tapi aku rasa mcm dia tikam aku . 
asal mcm nii weh ? aku taknak ! aku sayang kau , seriously ! aku rindu kau mie . sorry aku taktegur kau . 
mungkin aku tegur nanti satu hari , aku nak tenangkan diri dan lupakan semuanya . 
aku still anggap kau bestie aku . tapi aku taktahu kau . hmm ! this is my fault kan ? i know it . 
entahlah ! aku sendiri taktahu nak cakap ape dah ? aku tengok kau kan ? aku sedih wehh . 
kenapa aku takboleh nak bercakap dengan kau ? aku tahu kau takrasa ape yang aku rasa :)
sorrysorry ! aku dah tengok kau happy now :) aku suka sangat wehh :( 


OLD | NEW

Hi :) Blog CachaAzman here ;) Thankyou *tunduk*

MyPost
AboutPrincess
Links





Re.designer :Izyanyancinnamon
Edit by :CachaAzman
Resources :

Copyright(@)2012.All right reserved